Новини
Кримінал

За підозрою у вбивстві у Дунаївцях затримали школяра

14-річному підлітку не сподобалося, що 55-річна жінка без дозволу взяла його цигарки, тож він побив її до смерті. Сліди злочину намагався приховати батько школяра, який виніс тіло з помешкання і залишив його біля смітника. Дев’ятикласника затримали та помістили в слідчий ізолятор. За умисне вбивство йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Батьків школяра можуть притягнути до відповідальності за неналежний догляд за дитиною.

Події відбувалися в Дунаївцях на День святого Валентина. Неповнолітній хлопець разом з батьком того дня розпивали алкоголь зі знайомої, котра завітала у гості. Згодом між жінкою та її юним співчарочником виник конфлікт, що закінчився бійкою. Батько хлопця при цьому не був присутній, оскільки в цей час уже спав.

Як пояснив згодом слідчим підліток, конфлікт виник через те, що жінка нібито без дозволу взяла його цигарки. Тож за це він побив її сковорідкою та качалкою, а потім пішов з дому.

Тіло загиблої вранці виявив господар помешкання і виніс на смітник. Знайшли її наступного дня, 15 лютого.

Підлітка розшукали та допитали. У скоєному він зізнався. Кримінальна відповідальність за вчинення тяжких злочинів наступає з 14 років, тож підлітку доведеться відповісти за скоєне.

Слідство триває.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook