Новини
Погода

Прогноз на 20 лютого: погода на Хмельниччині – майже весняна

Небезпечні метеорологічні явища відступили з території області, вітрів та суттєвих опадів синоптики на завтра не обіцяють. Натомість плюсова температура і надалі тішитиме людей та пробуджуватиме природу. Принаймні, перші підсніжники у лісах Хмельниччини вже пробиваються крізь сніг та минулорічне листя.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології в області у неділю, 20 лютого, очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-західний  7-12 м/с. Температура повітря вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 4-9° тепла.

Цього дня вшановується пам’ять преподобного Луки Елладського. У давнину була традиція пекти цього дня пиріжки з цибулею. А погоду нашим пращурам передвіщало сонце і хмари: якщо сонце “заходить червоно” — буде холодне літо; хмари високо — на сприятливу погоду.

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів.  Температура повітря вранці 0, вдень +5, ввечері +4.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вранці -1, вдень +8, ввечері +4.

Вже вранці небо у Шепетівці затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вранці 0, вдень +6, увечері +4.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook