Новини
Інфраструктура

У Шепетівці завершують реконструкцію системи вуличного освітлення

Масштабний проєкт із заміни мереж вуличного освітлення на сучасний тип світильників стартував у Шепетівці наприкінці минулого року, коли місто отримало першу партія LED-світильників. За планами, оновити мережу планували на 12 вулицях міста. Наразі роботи добігають кінця.

Тендер на реконструкцію освітлювальної мережі виграло приватне підприємство з Хмельницького. Обійдуться роботи із заміни світильників на нові у 7 854 000 грн. 

Про хід робіт на вулицях міста інформує мешканців міста очільник громади Віталій Бузиль на своїй сторінці у соцмережах. Так, днями він повідомив, що в місті повністю завершили заміну світильників на вулиці Судилківську.

Фіналізували також Проспект Миру, вулицю Героїв Небесної Сотні, 400-річчя Шепетівки, вулицю Чкалова від Героїв Небесної Сотні до Проспекту Миру. Наступного тижня завершимо роботи на ділянці від проспекту Миру до вулиці Валі Котика, – написав міський голова.

Також почали роботи на Старокостянтинівському шосе та вулиці Островського.

Останню плануємо завершити на початку наступного тижня. Після вищевказаних вулиць буде розпочато роботи на ділянці від ЗОШ №4 у напрямку виїзду із міста. Приємно, що проєкт вдається реалізовувати динамічно,зазначив Віталій Бузиль.

Також у грудні міський голова розповідав, що завдяки LED-освітленню місто зможе зекономити мільйон гривень.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook