Новини
Погода

Прогноз на 23 лютого: Хмельниччину присипле снігом

Погода у середу буде більше нагадувати зимову, ніж у попередні дні. На території області прогнозують опади та невелику хмарність.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології в області у середу, 23 лютого, хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень  невеликий мокрий сніг та дощ. Вітер західний  7-12 м/с. Температура повітря вночі від 3 морозу до 2° тепла, вдень 2-7° тепла.

У давнину підмітили, якщо 23, 24, 25 лютого іній на деревах, то слід чекати дощу на Мокія Мокрого (24 травня), а це означає, що все літо буде “мокрим”.

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Удень та ввечері очікується дрібний дощ зі снігом, ближче до вечора він посилиться. Температура повітря вранці +1, вдень +3, ввечері +3.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора. Температура повітря вранці 0, вдень +6, ввечері +5.

В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Шепетівці буде зберігатися похмура погода. Удень очікується дрібний дощ зі снігом, який ввечері перейде у дощ. Температура повітря вранці +1, вдень +6, увечері +3.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook