Новини
ДТП

У Кам’янці в ДТП потрапили 5 автомобілів (ВІДЕО)

Двічі за один день у двох містах Хмельниччини сталися ДТП, учасниками якої стали по 5 транспортних засобів. У Хмельницькому зіткнення автомобілів, нагадаємо, відбулося на вулиці Трудовій, а в Кам’янці-Подільському внаслідок невдалого маневру одного з водіїв дорожньо-транспортна пригода сталася біля університету.

Про ДТП повідомили у спільноті Новини Кам’янця-Подільського. За інформацією кам’янчан, постраждав під час ДТП і автомобіль поліції. У відео, поширеному у спільноті, видно, що аварія сталася через те, що один автомобіль намагався заїхати на парковку, а інший намагався промчати прямо. В результаті, обидвоє влетіли на парковку і зачепили при цьому ще три автівки.

Однією з причин дорожньо-транспортних пригод, які стаються у місті, кам’янчани вважають відсутність розмітки на дорогах міста. На що і звертають увагу влади міста.

Зокрема, на вулиці Огієнка, де сталася аварія, відповідно до дорожнього знаку, зустрічний рух заборонений для всіх видів транспорту, крім автобусів. Разом з тим, навпроти центрального корпусу КНУ розташована зона паркування.

Фактично водії, які зупиняють на парковці, порушують правила дорожнього руху, адже дорожні знаки мають перевагу перед розміткою. Якої взагалі немає,зазначають у відео.

Момент зіткнення автомобілів – наприкінці відео.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook