Новини
Суспільство

Центр крові у Хмельницькому потребує допомоги волонтерів

Після вчорашнього заклику долучитися до донорства крові хмельничани активно рушили в обласний центр служби крові. Проте, крім крові для поранених, у центру є й інші потреби, допомогти з якими можуть волонтери та представники бізнесу.

Як повідомили у центрі крові, станом на сьогодні, 25 лютого, там потребують продуктів, необхідних для видачі донорам, та води.

В Центрі крові закінчуються запаси солодкого ПЕЧИВА (бажано сухе, але в цілому не суттєво), ЧАЮ (в пакетиках, бажано чорний) та ЦУКРУ (фасований, на вагу, рафінад – без різниці). Це все потрібно донорам, перед донацією, аби фізичний тонус організму був в нормі під час донації крові, – повідомили у центрі крові.

Також повідомили про необхідність поповнення запасів питної води.

Ми маємо згоду від партнерів на необмежене користування автоматом від «Good water», в продуктовому магазині «Кошик» (теж по вул. Сковороди, навпроти Центру служби крові). Потрібно фізично набирати воду у бутлі та приносити до приміщення Центру крові (тара є). Це можна робити перед чи після донацією, доки ви на території Центру, зовсім не обов’язково бути там постійно, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, збір донорської крові у Хмельницькому триває цілодобово за адресою: м. Хмельницький, вулиця Сковороди, 29, тел. (0382) 67-18-36, 67-17-93.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook