Новини
Бізнес

Ще кілька громад Хмельниччини заборонили продавати алкоголь

Десь – частково, десь – повністю – у громадах Хмельницької області забороняють продаж алкогольних та слабкоалкогольних напоїв. Розпорядження, які приймають на місцях, діятимуть до закінчення воєнного стану.

Нагадаємо, першою 26 лютого запровадила заборону на продаж алкоголю Красилівська громада. Щоправда, схоже, не до усіх підприємців ця інформація “дійшла”.

Податкова інспекція звертається з вимогою до ФОП, що проводять діяльність у сфері торгівлі на території ОТГ, у зв’язку з воєнним станом, КАТЕГОРИЧНО не підвищувати ціни на усі товари та КАТЕГОРИЧНОЮ забороною реалізації алкогольних напоїв,йдеться у повідомленні міської ради.

У Шепетівській міській територіальній громаді заборону на продаж алкоголю ввели частково. Протягом спиртне таки продаватимуть – 13.00 до 17.00. Відповідне розпорядження вчора, 27 лютого, підписав міський голова Віталій Бузиль.

У Чемеровецькій громаді продаж алкоголю заборонений в період з 7.00 до 18.00. Дозволено постійно до продажу лише безалкогольне пиво.

Від сьогодні заборонено продавати алкоголь також у Кам’янці-Подільському. Про це повідомили у міській раді за підсумками засідання оперативного штабу. Судячи з повідомлення, заборона стосується лише торговельних точок у місті.

У Хмельницькому та громаді рішення щодо продажу алкоголю офіційно не приймали, проте у деяких магазинах вітрини з міцним алкоголем сьогодні були заблоковані.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook