Новини
Бізнес

У магазинах мережі “АТБ” запровадили обмеження на продаж соціальних продуктів

Ажіотаж, який створили у перші дні війни покупці, змітаючи з полиць хліб, крупи, сіль, консерви тощо, призвів до того, що наразі у деяких магазинах відчувається дефіцит деяких продуктів. Аби він не став штучним, у компанії прийняли рішення тимчасово запровадити деякі обмеження.

Від сьогодні, 28 лютого, компанія “АТБ-Маркет” вводить в усіх магазинах торговельної мережі обмеження щодо продажу соціальної групи товарів одному покупцю. Зокрема, хліб, батони, крупи, цукор, сіль, макаронні вироби, олія будуть відпускатися в кількості не більше 2 одиниць в одні руки, – повідомили у компанії.

Нестачу продуктів у різних супермаркетах відчули на собі, зокрема, мешканці Хмельницького та Шепетівки. Так, хмельничани іноді не знаходять на полицях солі, цукру, круп. У супермаркетах Шепетівки вчора спостерігали відсутність круп, борошна, макаронів, молока. Були овочі, фрукти, трохи консервів. Натомість заморожених напівфабрикатів, риби та масла було достатньо.

Нагадаємо, у магазинах АТБ, які працюють в Україні і мають підвальні приміщення, відкрили їх для всіх, кому  нема де сховатися в період повітряної тривоги. В них буде сформовано необхідний запас питної води. Сховатися у них можна буде у період, коли не діє комендантська година.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook