Новини
Суспільство

У перші дні війни загинуло семеро військових з Хмельниччини

Семеро мешканців Хмельницької області віддали свої життя, здобуваючи мир та свободу для України у війні з російськими загарбниками. Найбільше військових, обороняючи Батьківщину, загинули у перший день війни.

24 лютого на Херсонщині обірвалися життя двох жителів Кам’янець-Подільського району – 28-річного Олександра Зверева та 22-річного Богдана Олексійчука.

Цього ж дня під час обстрілів  росіянами командно-спостережного пункту на Луганщині загинув 18-річний розвідник-далекомірник зі Старокостянтинова Богдан Заломський.

У місті Бровари на Київщині від ударів російських військ ракетами по військових частинах та цивільному населенню загинув випускник Хмельницького НВО №28 Назар Кравчук.

У цей же день обірвалося життя 21-річного жителя села Ластівці Кам’янець-Подільського району Вадима Розум’яка, який служив у 59-ій Гайсинській мотопіхотній бригаді.

25 лютого загинув Олександр Мельник з Городка, а 27 лютого стало відомо про загибель на Київщині шепетівчанина, помічника начальника бронетанкової служби озброєння логістики Володимира Мазуренка.

Вічна пам’ять героям.

Автор: Світлана Русіна

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook