Новини
Кримінал

У Нетішині піймали та покарали мародера

Місто на Хмельниччині долучилося до флешмобу “покарай мародера”, який котиться Україною скрізь, де залишаються без нагляду помешкання, власники яких стали біженцями. У Нетішині любителя поживитися на чужій біді зловили, прив’язали до стовпа та добряче відшмагали.

Нагадаємо, запустили флешмоб у Миколаєві ще 27 лютого. Там мародера піймали “на гарячому”, зняли штани, обмотали скотчем та прив’язали до стовпа до приїзду поліції. Відтоді в такий спосіб карати покидьків стало трендом, тож у мережах чи не щодня з’являється відео “виховних заходів”.

Докотилася хвиля і до Нетішина. Відео молодика (що наразі видалено з YuoTube), який хотів поживитися чужим майном, поширив міський голова Олександр Супрунюк, супроводивши коментарем:

Флешмоб від Нетішина. Так вчать мародера.

Відео вже поширили не лише в українських пабліках, а й іноземних, тож, схоже, замість очікуваної здобичі молодик отримав всесвітню “славу”.

А тим часом деяким мародерам щастить. Бо їх не вбили. Але виховують по-різному. Це процес виховання мародера у Нетішині. Люди у нас добрі. А могли просто пристрелити, – коментують у мережі відео.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook