Новини
Культура

У Хмельницькому митці відкрили “культурний фронт”

Мистецькі заклади Хмельницького організовують дозвілля для дітей та дорослих, аби вони не сумували у тимчасових пунктах прихистку. Долучаються до організації цікавого дозвілля також творчі хмельничани та волонтери.

Заклади культури у Хмельницькому, навіть в умовах воєнного стану, продовжать свою роботу. Вимушеним переселенцям та хмельничанам, які не можуть стояти на захисті міста та займатися волонтерством, пропонують відвідати творчі майстер-класи та інші мистецькі заходи, під час яких можна буде отримати позитивні емоції та навчитися чогось нового.

Хмельничани та ті, хто вимушено прибув у наше місто, оголошуємо, що заклади культури громади будуть діяти і в теперішній час. Ми максимально докладемо зусиль, аби наші заходи відповідали вашим потребам і допомогли усім нам, дітям та дорослим, залишатися сильними та непохитними. Наша сила – у нашому українстві! – повідомили в управлінні культури та туризму міста Хмельницького.

План заходів на найближчі дні вже складено. Так, сьогодні о 16.00 у художній школі відбудеться майстер-клас з монотипії, у школі мистецтв запрацюють музичні вітальні для дітей старшого шкільного та молодшого віку.

Завтра, 4 березня:

  • у школі мистецтв на Озерній о 12.00 відбудеться майстер-клас з живопису
  • у бібліотеці-філії №4 о 14.30 – онлайн-гра “Столиці європейських країн”
  • у художній школі о 16.00 – майстер-клас з монотипії для дітей молодшого віку
  • о 17.00 у міському будинку культури – казка для малят.

Долучайтеся, слідкуйте за оновленнями сторінки з посиланнями на онлайн заходи, – зазначають на сторінці управління культури.

Долучитися до волонтерства та організовувати мистецькі заходи для дітей пропонують творчим хмельничанам. Із закликом самоорганізуватися та влаштувати дітям цікаве дозвілля звернувся до хмельничан місцевий активіст Андрій Попик.

Хмельницький!!!Хто може проводити різні майстер-класи для дітей, лишайте тут в коментарях контакти, і опис що можете провести. Волонтери, контактуйте з тими хто лишить контакти, і організовуйте дозвілля дітям і переселенцям, і тим хто місцевий!

Контакти можна залишити за посиланням.

Нагадаємо, в Україні з’явився альтернативний канал оперативних новин

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook