Новини
Політика

У Шепетівці міська рада підтримала звернення щодо закриття неба над Україною

XXIII позачергову сесію міської ради сьогодні, 5 березня, скликали згідно з розпорядженням міського голови та на підтримку Президента України Володимира Зеленського

Разом з усіма громадами України на порядок денний винесли єдине питання – про звернення депутатів Шепетівської міської ради до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Урядів та парламентів країн-членів НАТО, Послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО щодо закриття неба над Україною. Підписи під зверненням залишили всі присутні депутати,повідомив на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Віталій Бузиль.

Аналогічне рішення прийняли сьогодні на позачерговій сесії міської ради в Івано-Франківську.

Щойно на 21-й сесії Івано-Франківської міської ради депутати звернулись до НАТО закрити повітряний простір над Україною! Вважаю, що всі міські ради України мають приєднатись! повідомив у своєму Телеграм-каналі міський голова Руслан Марцінків.

Звернувся до мерів міст-побратимів із проханням підтримати звернення до НАТО щодо закриття повітряного простору над Україною й Одеський міський голова Геннадій Труханов.

Нагадаємо, позачергову сесію обласної ради скликають сьогодні у Хмельницькому.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook