Новини
Суспільство

Міський голова Шепетівки розповів, чим громада може бути корисна під час війни

Міський голова Шепетівки Віталій Бузиль на своїй сторінці у Фейсбук розповів, чим зайнятий від початку війни та дав рекомендації мешканцям громади, як їм також бути корисними, перебуваючи у тилу.

За словами міського голови, сьогодні, 9 березня, в соцмережах він вперше за останні два тижні прочитав претензію “де мер?”.

Це добре. Це значить що першочерговий стрес від початку війни минув і ми починаємо думати локальними поняттями. Так от, мер на робочому місці, як і вся його команда, щодня, без жодного вихідного з 24 лютого 24/7,написав Віталій Бузиль.

Також мешканцям громади він розповів, чим вони можуть бути корисними Україні тут і зараз:

  • не можете “сидіти вдома” – йдіть волонтерити: плетіть маскувальні сітки, шийте амуніцію, мотайте бинти, у нас є ініціативи в громаді, до яких можна приєднатися;
  • якщо ви маєте робоче місце, посадові обов’язки – виконуйте свою роботу – це теж внесок в обороноздатність нашої держави;
  • поважайте та підтримуйте місцевий бізнес – це основа економіки громади;
  • виконуйте свої зобов’язання – заплатіть податки, оплатіть комунальні послуги, підтримайте місцевий бізнес сфери послуг;
  • припинімо страждати на тему “чому я зараз не на передовій”, за потреби ми всі там будемо зі зброєю в руках! А поки тримаємо тили, максимально підтримуємо щоденне життя до якого ми звикли!

Також міський голова Шепетівки подякував кожному небайдужому мешканцю громади, “особливо тим, хто не працює на медалі, а заради спільної мети!”

Читайте також: На Хмельниччині стабільність цін на соціально значущі товари контролюють рейдові групи

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook