Новини
Інфраструктура

Хмельницькгаз: модем 104.ua Smart – ваша економія часу, точність та зручність

Клієнти Хмельницькгазу можуть більше не витрачати час на передачу щомісячних показань газового лічильника. Адже прилад дистанційної передачі даних – Модем 104.ua Smart, який можна придбати у 104 клієнтських просторах, буде самостійно передавати дані про спожитий енергоресурс на сервер диспетчерської служби по каналу GPRS-зв’язку.

Водночас своєчасна передача показань гарантує точний розрахунок спожитого газу. Зараз це особливо важливо, оскільки багато сімей були вимушені тимчасово покинути свої домівки через війну і, відповідно, не користуються газом. Однак, не мають змоги передати дані лічильників.

В чому зручність та доступність модемів? 

Це – розумна система, яка  автоматично зчитує та передає показання.

104.ua Smart отримує від лічильника імпульсні сигнали, що надходять від датчика імпульсів, накопичує та зберігає дані про об’єм спожитого газу. Щогодинні та цілодобові дані прилад зберігає впродовж 90 діб, щомісячні – впродовж 12 місяців.

 Зберігається інформація про час та характер аварійних ситуацій, реєструється вплив магнітного поля.

Режим роботи модему — безперервний. Його живлення здійснюється від вбудованої літієвої батареї, яка забезпечує безперервну роботу протягом не менше 10 років.

За допомогою модема, кожен має можливість оперативно контролювати споживання блакитного палива онлайн. Адже вся інформація зберігається в Особистому кабінеті споживача на сайті 104.ua.⠀  

Придбати смарт-модем 104.ua Smart та отримати фахову консультацію можна у найближчому до вас 104.ua Клієнтському просторі Хмельницької області та за номерами телефонів: 067 01 14 104, 0382 742  104.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook