Новини
Суспільство

Майже два десятки автомобілів вилучили у нетверезих водіїв на Хмельниччині

“Найщедріший” врожай автомобілів, за даними правоохоронців, зібрали на Шепетівщині. Там зупинили та вилучили 13 із 14 автомобілів, які за законами воєнного часу підуть на потреби армії. Трапилися серед яких і досить круті. Ще 5 автомобілів у нетверезих водіїв вилучили на Кам’янеччині.

Водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, зупинили днями правоохоронці Кам’янеччини. Автомобіль марки «Skoda» вилучили та помістили на штрафмайданчик. За словами начальника районної військової адміністрації Олександра Анур’єва, крім цього автомобіля на штрафмайданчику перебувало ще 4 автомобілі, які також передадуть на потреби армії.

На Шепетівщині з моменту введення воєнного стану поліцейські склали 13 адміністративних протоколи на водіїв за керування у стані сп’яніння.

Здебільшого вилучені автомобілі – марок ВАЗ, Опель, Хюндай, Ланос. Є також елітний “трофей” – Лексус Х400, – повідомили у Шепетівському районному відділенні поліції.

На усіх водіїв складені адміністративні протоколи. Крім того, на водіїв, які керували транспортом у стані алкогольного сп’яніння, очікує штраф у розмірі 17 тисяч гривень та позбавлення права керування на рік.

Нагадаємо, про нові правила щодо водіїв, які сідають за кермо нетверезими, повідомив під час брифінгу на початку місяця начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook