Новини
Суспільство

У Хмельницькому 96-річна бабуся-волонтерка допомагає фронту

Протягом останніх 8 років Анна Крученко з Хмельницького вносить свою посильну допомогу на боротьбу з російськими окупантами.

Про 96-річну хмельничанку, яка активно долучається до спротиву російській агресії, розповіла її онука, хмельничанка, яка мешкає у Києві, Анна Ісламова.

Історії для наслідування. Найстаршій волонтерці Хмельниччини Крученко Анні Федотівні пішов 97-ий рік. Вона дружина Героя Другої Світової Війни, повного кавалера орденів Слави. Великого патріота України. Вони разом пережили війну, репресії, табори, Голодомор, Гітлера, революції і геноцид. Вона вірить у ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ🇺🇦, молиться за всіх і допомагає українській армії разом з дітьми і внуками. Вона моя бабуся. А всі ми сильна українська нація,написала на своїй сторінці у фейсбук активістка.

Також Анна записала відео, в якому розповіла, яким чином бабуся допомогає нині фронту, попри поважний вік:

Бабуся вже 8 років є волонтером в Хмельницькому, допомагає нашим добровольчим батальонам, Збройним Силам України, хворим дітям – всім, хто потребує допомоги. З кожної пенсії вона щось дає на допомогу нашим захисникам. Зараз всі українці стали добровольцями. І ми маємо всі об’єднуватися і разом йти до перемоги.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook