Новини
Суспільство

На Хмельниччині поховали чотирьох захисників України (ОНОВЛЕНО)

Двоє військових з Шепетівщини, один – з Городка та ще один з Волочиська знайшли сьогодні, 13 березня, останній спочинок у рідній землі. Провести в останню путь захисників свободи та незалежності України прийшли мешканці чотирьох громад області.

Вчора, 12 березня, труну з тілом 37-річного Олександра Трояновського, який загинув внаслідок артилерійського обстрілу, на Волочищині, стоячи на колінах, зустрічали сотні людей.

У Шепетівці прощальна панахида за 20-річним курсантом Богданом Монахом відбулася у Свя­то-Во­ло­ди­мирсь­­ко­му хра­мі ПЦУ. Майбутній військовий загинув у Хар­ко­ві під час аві­ауда­ру. Його тіло знайшли під завалами Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Івана Кожедуба, де навчався шепетівчанин. Поховали загиблого курсанта на міському кладовищі.

Сотні мешканців Городка вийшли на вулицю вчора, 12 березня, щоб зустріти труну з тілом загиблого Олександра Мельника.

32-річний майор, учасник АТО, загинув у перший день війни на Луганщині під час артобстрілу. Літургію за упокій душі героя провели у храмі Святої мучениці Людмили, княгині Чеської.

У селищі Судилків Шепетівського району сьогодні в останню путь провели Віктора Кузьміна, підполковника 96-ї Київської зенітно-ракетної бригади. Військовий загинув у перший день війни неподалік міста Сватове Луганської області.

Сьогодні ж у Хмельницькому попрощалися з Юрієм Цвєтковим, який загинув, врятувавши життя трьох побратимів.

ОНОВЛЕНО: Також сьогодні у Старокостянтинові попрощалися з іще двома курсантами Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Івана Кожедуба – Владиславом Загороднім та Владиславом Краснолуцьким. Як і Богдан Монах, юнаки загинули внаслідок ракетного обстрілу адміністративної території головного вишу Повітряних Сил, повідомляє АрміяInform.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook