Новини
Дозвілля

“Зірковий десант” відвідав Кам’янець-Подільський

П’ятеро відомих в Україні зірок – співаків та музикантів – відвідали вчора Кам’янець-Подільський, аби зустрітися з маленькими переселенцями, які змушені були залишити свої домівки та виїхати з міст, де тривають обстріли.

Наразі у Кам’янці офіційно перебуває понад десять вимушених переселенців. Серед них чимало дітей, яким зараз як ніколи необхідні позитивні емоції та трохи щастя.

Подарувати дітям трохи радості взявся “Зірковий десант” разом із волонтерами. До Кам’янця завітали Олексій Завгородній (Позитив) – соліст гурту “Время і Стєкло”, гурту “Мозгі”, Дмитро Суржиков – заслужений артист України, Юлія Саніна – українська співачка, Андрій Безкровний – музикант, діджей, Василь Котляров – музикант, солістом гурту “Ньюз Кул”, співавтор українських пісень.

Зірки спілкувалися з дітками, обіймалися, обмінювалися щирими посмішками, робили позитивні селфі, танцювали, загадували таке важливе сьогодні бажання миру та перемоги. Ті, на кого діти ще вчора із захопленням дивилися на екранах телевізорів, стали сьогодні по-особливому рідними і близькими,поділився враженнями від зустрічі дітей та зірок міський голова Кам’янця Михайло Посітко.

Також діти отримали іграшки, які приготували юні кам’янчани, грали у настільні ігри, читали книги. Не обійшлося і без смачного частування. А “Зірковий десант” пообіцяв й надалі підтримувати маленьких переселенців.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook