Новини
Суспільство

Для української армії у Хмельницькому придбали 14 автомобілів

Автомобілі для виконання різноманітних завдань на фронті придбали та передали українським захисникам у Хмельницькому. Раніше міський голова повідомляв, що влада міста готова викупити вживані автівки та передати їх армії. На позачерговій сесії, яка відбулася нещодавно, на ці потреби виділили кошти.

Нагадаємо, про готовність викупити для потреб армії вживані автомобілі типу джип – Mitsubishi Pajero, Nissan Patrol, будь-які інші спортивного типу у власників, які готові їх продати, Олександр Симчишин повідомив 8 березня.

Як повідомили у пресслужбі міської ради, наразі у місті такі машини збирають, купують та передають на потреби ЗСУ. Зазначається, що всього у власників викупили 14 таких автівок.

Таке додаткове поповнення матеріальної бази отримали наші спецпризначенці, ракетники, танкісти, батальйон територіальної оборони. Це транспортні засоби, котрі потрібні на передовій для перевезення, обслуговування і виконання бойових завдань. Ще 6 автівок уже в дорозі до Хмельницького,повідомили у міській раді.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook