Новини
Бізнес

“Хмельницькгаз Збут” просить бізнес сумлінно сплачувати за енергоресурси

Попри російську агресію, ТОВ “Хмельницькгаз Збут”, що працює під брендом “ТВІЙ ГАЗЗБУТ”, забезпечує стабільні поставки блакитного палива та електроенергії для представників бізнесу та бюджетних організацій, що уклали контракти з компанією.

За повідомленням пресслужби постачальника, у складні для українців часи природний газ для непобутових споживачів реалізується з нульовою націнкою – за вартістю закупівлі імпортного ресурсу в країнах ЄС.

До того ж упродовж воєнного стану «Хмельницькгаз Збут» не відключатиме клієнтів ані за борги, ані за небаланси. Адже головне – це забезпечити надійний тил і зберегти стабільну роботу підприємств регіону, особливо тих, що належать до критичної інфраструктури.

Однак для продовження безперебійних поставок енергоресурсів вкрай важливе значення мають вчасні розрахунки за них. Саме тому в «Хмельницькгаз Збуті» закликають непобутових споживачів сплачувати за блакитне паливо та електроенергію згідно з умовами укладених договорів. Якщо ж фінансове здоров’я підприємства наразі залишає бажати кращого, розраховуватися за енергоресурси можна частинами. Наприклад, кожні два-три дні.

Лише сумлінне виконання власних зобов’язань усіма учасниками ринку допоможе підтримати економіку держави під час війни та наблизить перемогу.

Слава Україні!

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook