Новини
ДТП

На Хмельниччині у ДТП загинули переселенці

Втретє на дорогах Хмельницької області сталася дорожньо-транспортна пригода з летальними наслідками. Всього протягом тижня загинуло 9 мешканців регіонів, які перебувають у зоні бойових дій або поблизу них. У ДТП, що сталася сьогодні на території Волочиської тергромади 7 пасажирів загинуло, 9 отримали травми.

Нагадаємо, 10 березня неподалік села Війтівці Хмельницького району зіткнулися Dео Nехіа та Renault Megane. Внаслідок ДТП загинула 43-річна мешканка Харкова.

Того ж дня на автодорозі Любар – Гриців автомобіль Chevrolet Lacetti в’їхав у плити блокпосту. В авто перебували водій та літнє подружжя. Внаслідок ДТП від отриманих травм загинула пасажирка автомобіля – 69-річна киянка. Її 77-річного чоловіка з множинними травмами госпіталізували.

Дорожньо-транспортна пригода із багатьма загиблими та постраждалими сталася сьогодні, 16 березня, на трасі «Кропивницький – Знам’янка» поблизу села Лозова.

На автошляху зіткнулися автобус Setar під керуванням мешканця Донеччини та мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter, який перевозив переселенців з Дніпра до Тернополя. Загинули внаслідок ДТП водій та шестеро пасажирів мікроавтобуса. Їх особи встановлюють правоохоронці. 9 пасажирів отримали травми та були госпіталізовані до лікарні у Волочиську. Водій та пасажир автобуса обійшлися незначними травмами.

У поліції Хмельницької області вкотре нагадують про необхідність бути обережними на дорогах та дотримуватися правил.

Дуже прикро, коли людям вдається втекти від війни, а гинуть вони в ДТП через елементарне недотримання ПДР,прокоментували у правоохоронців.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook