Новини
Спорт

З більшістю футболістів волочиського “Агробізнесу” розірвуть контракти через боягузтво

У команді Волочиського футбольного клубу “Агробізнес” наразі залишається п’ятеро гравців. З рештою контракти будуть розірвані. Про причини, що спонукали до прийняття такого рішення, на своїй сторінці у Фейсбук розповів засновник клубу Олег Собуцький.

В момент повномасштабного вторгнення Росії на територію України, гравці футбольного клубу, тренерський штаб та адміністративний персонал перебували у Туреччині на тренувальних зборах. Ситуація в країні змусила тренерів та гравців провести термінові збори, під час яких було прийняте рішення повертатися додому. Проте доїхали додому не всі. Тренери та адміністративний персонал повернулися у повному складі, а ось футболістів прибуло лише троє. Решта вирішили перечекати у безпеці за кордоном, якомога далі від війни.

Мені соромно дивитися в очі вболівальникам, які запитують, чому хлопці не повернулися, і жодних аргументів цьому навести я не можу. У нас війна, гинуть люди, а Іван та Микола Когути в цей час надсилають фото з ресторану в Іспанії. Хіба це нормально? написав Олег Собуцький.

Щодо подальшої долі ФК «Агробізнес», то в команді залишаться двоє гравців – Віталій Груша та Євген Ємаєв – які через травми не брали участь у тренувальних зборах, та троє гравців, які повернулися додому – Ігор Курило, Данило Карась та Артем Матус.

Вони продовжать кар’єру в клубі. З усіма іншими гравцями ми не маємо намірів продовжувати співпрацю, вони вже зараз можуть шукати собі нові команди, – повідомив засновник клубу.

Та додав, що це є позиція клубу, який завжди наголошував на єдності України та підтримці армії.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook