Новини
Старокостянтинівська міська

Не скуповуйте мішками крупи, – міський голова Старокостянтинова закликав громаду до виваженості

Микола Мельничук, міський голова Старокостянтинова, розповів про ситуацію із забезпеченням громади продовольством та пальним. Та вкотре закликав мешканців громади бути стриманими у соцмережах.

Нарешті вирішене питання з паливом. Також у громаді немає проблем із продовольством: продуктів вдосталь, тому не слухайте, якщо хтось каже, що слід запасати мішки солі, гречки чи борошна. Звісно, певний мінімальний запас самого необхідного варто мати дома, але не скуповувати мішками крупи, – написав у своєму зверненні Микола Мельничук.

Також він вкотре потворив попередження про тишу у соцмережах, коли щось “прилітає”, яке з перших днів війни не втомлюються озвучувати військові.

Будь ласка, не пишіть у соцмережах, що куди прилетіло, а, тим більше, де було збито, хто куди переміщується і чим взагалі займається. На жаль, ворогів багато і більшість вкрай важливої інформації вони продовжують отримувати не від своєї, сильно пошарпаної нашими службами, агентурної мережі, а безпосередньо з відкритих і доступних джерел, зазначив міський голова.

Також він повідомив, що аграрії Хмельниччини приступили до посівної кампанії:

Це значить, що життя та праця продовжуються, матимемо врожаї, хліб та до хліба.

Нагадаємо, цього року на Хмельниччині запланували посадити більше гречки, ячменю, гороху, натомість площі, відведені під зернову кукурудзу та сою мають зменшити.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook