Новини
Суспільство

Пів сотні автомобілів, вилучених на Хмельниччині, передали на потреби ЗСУ та правоохоронців

Як і обіцяли у Хмельницькій військовій адміністрації, автівки, вилучені у водіїв, котрі сіли за кермо п’яними, тепер мають нових господарів, які використають їх з більшою користю. Крім того, на потреби армії передають й ті автомобілі, за допомогою яких були вчинені кримінальні або адміністративні правопорушення.

Від початку повномасштабного вторгнення на територію України російських військ, у Збройні сили України та правоохоронцям передано з Хмельниччини 51 транспортну одиницю.

Найпотужніші та найсучасніші були відправлені для підсилення матеріальної бази військових, які боронять Україну у найгарячіших її точках, – повідомляють у поліції Хмельницької області.

На потреби ЗСУ йдуть не лише автівки, за кермом яких піймали п’яних водіїв, а й ті, які опинилися на штрафмайданчиках після вилучення їх у правопорушників, як знаряддя вчинення ними кримінального чи адміністративного правопорушення, – прокоментував начальник Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області Руслан Герасимчук.

Нагадаємо, раніше на потреби тероборони начальник Хмельницької ОВА передав два автомобілі, також вилучені у нетверезих водіїв.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook