Новини
Спорт

Суперники України з кваліфікації ЧС-2022 зіграють 24 березня у Кардіффі

Збірна України не зіграє 24 березня у кваліфікації чемпіонату світу з футболу. Матч проти збірної Шотландії перенесено на літо 2022 року. На момент проведення власного матчу українська збірна вже знатиме суперника, з яким зіграє у фіналі кваліфікації, у разі перемоги над шотландською командою.

Суперник України чи Шотландії у фіналі кваліфікації чемпіонату світу з футболу 2022 року визначиться у матчі Уельс – Австрія. Команди зіграють 24 березня у Кардіффі на полі стадіону “Кардіфф Сіті”. Тут можна забрати бездепозитний бонус, що дозволить зробити ставку без ризику власними грошима. Початок матчу плей-офф кваліфікації – о 21:45 за київським часом. Невеликим фаворитом у парі йде збірна Австрії. З австрійцями українські футболісти грали на чемпіонаті Європи та здобули перемогу.

На момент проведення матчу Шотландія – Україна визначаться 2 з 3 учасників чемпіонату світу в Катарі. 10 команд уже пройшли відбір через групову стадію, ще три команди стануть відомими за підсумками кваліфікації. Україна потрапила у шлях А стикових матчів. Повноцінний відбір пройде тільки в шляху С, де зіграють два останні переможці чемпіонату Європи.

До кваліфікації потрапила Росія, яка втратила право виступати на міжнародній арені. Рішення про усунення команди ухвалила ФІФА. Росія мала зіграти вдома з Польщею, але через відміну матчу, польська збірна автоматично кваліфікувалася у фінал стикових матчів. Суперник збірної Польщі визначиться у матчі Швеція – Чехія.

Шлях С стикових матчів буде повноцінним. Півфінали пройдуть із двох протистоянь. У першому зіграють Португалія – Туреччина, у другому Італія – Північна Македонія. Ймовірно, у фіналі кваліфікації зіграють Португалія – Італія. Португальці виграли Євро-2016, а італійці – Євро-2020. Один із чемпіонів Європи точно пропустить чемпіонат Світу. Італія ризикує пропустити другий мундіаль, тому що у 2018 році не зуміла обіграти Швецію у стикових матчах. Португалія востаннє не грала на чемпіонаті світу у 1998 року.

Усі матчі півфінальної стадії кваліфікації ЧС-2022 відбудуться 24 березня. Початок ігор о 20:45 за європейським часом. Фінальні матчі кваліфікації відбудуться 29 березня.

У березні відбудуться не лише кваліфікаційні матчі за участю європейських команд. Ігри кваліфікації пройдуть у Північній та Південній Америці, в Азії, Океанії та Африці.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook