Новини
Культура

До безстрокової акції «Закрийте небо над Україною» долучився фронтмен хмельницького гурту “Мотор’Ролла”

Поруч із кінотеатром імені Шевченка для хмельничан та гостей міста сьогодні, 23 березня, виступав лідер гурту “Мотор’Ролла” Сергій Присяжний. В обласному центрі триває мистецька акція «Закрийте небо над Україною», покликана убезпечити українців від ворожих атак.

У нас відбувається мистецька акція на підтримку військових, волонтерів і всіх тих, хто бере участь в протистоянні тим гадам з-за «порєбріка». І, знову ж, звертаємося до всього світу, щоб допомогли нам закрити небо, щоб ми могли на землі цих гадів душити, – сказав Сергій Присяжний, звертаючись до тих, хто прийшов послухати його виступ.

Для багатьох хмельничан ця акція дала можливість зупинитися і насолодитися улюбленими хітами гурту. Дехто з слухачів потрапив на концерт випадково – просто йшли, почули музику і зупинилися послухати.

Знайомі хіти та нові пісні лунали у середмісті Хмельницького протягом пів години. Серед них прозвучала і пісня героя УПА на підтримку бойового духу захисників.   

Нагадаємо, днями перед хмельничанами та гостями міста в рамках цієї ж мистецької акції виступила бандуристка Марина Круть.

Відео: МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook