Новини
Суспільство

20 загублених на війні людей продовжують розшукувати правоохоронці Хмельниччини

Сорок вісім звернень з проханням розшукати рідних отримали поліцейські Хмельниччини за останній місяць. Зв’язки одне з одним люди втратили через війну. Вдалося встановити місце знаходження 28 осіб. У поліції кажуть – пошуки не припиняються.

Правоохоронці збирають усю можливу інформацію про людей, які зникли, де вони могли бути, де їх востаннє бачили тощо. Зв’язуємося з колегами з областей, з’ясовуємо, можливо, хтось може підійти за адресою, де колись людина проживала, перевірити, чи вони не ховаються у підвалі і не мають зв’язку, – розповідає подробиці роботи з пошуків зв’язків зі зниклими начальниця сектору комунікації ГУНП у Хмельницькій області Інна Глега.

Шукають загублених рідних у містах, до яких евакуюють мешканців тих населених пунктів, по яких завдає ударів ворог.

Працюємо по усіх напрямках, працюємо з іншими правоохоронними структурами, з колегами, з волонтерами, з усіма, хто має можливість будь-яким способом перевірити інформацію і дати хоча б якусь ниточку, яка дозволить нам вийти на шлях і знайти загублену людину, – додала Інна Глега.

Шукають рідних, з якими втрачено зв’язок і ті, хто наразі тимчасово мешкає за кордоном. Всього правоохоронці Хмельниччини отримали 48 заяв з проханням допомогти розшукати рідних людей, йдеться у сюжеті МТРК Місто

Позитив в тому, що місцезнаходження 28 осіб уже встановлено. На щастя, вони живі, тому не слід втрачати надію. Ми розшукуємо ще 20 людей і дуже сподіваємося, що з ними також відновиться зв’язок, що вони живі, здорові і їм нічого не загрожує, – додала Інна Глега.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook