Новини
Дозвілля

Мультики за гривню та вистави безплатно показуватимуть дітям у Хмельницькому

Благодійний показ мультфільмів започаткували в одному з кінотеатрів у Хмельницькому. За символічну ціну в 1 гривню маленькі мешканці міста можуть переглянути один з мультсеріалів, які підібрали для них у кінотеатрі. А в музично-драматичному театрі ім. М. Старицького дітей та дорослих запрошують на безплатний перегляд вистав.

Мультфільми діти можуть переглянути у кінотеатрі Multiplex (ТЦ «Оазис», вул. С.Бандери, 2а). Благодійні сеанси стартували сьогодні, 31 березня, і відбуватимуться щодня.

Маленьким глядачам пропонують переглянути об’єднані випуски українських мультсеріалів «Хоробрі зайці», «210 добрих справ», «Маленьке містечко» та «Першосвіт».

Розклад сеансів можна переглянути за посиланням. Забронювати місце можна на сайті кінотеатру, у застосунку Multiplex або придбати безпосередньо в касі. Початок сеансів – о 12.30.

У театрі ім. М. Старицького дітям пропонують безплатно відвідати виставу, яка розповідає, як можна бути дійсно великим у допомозі та підтримці друзів – “Велике жабеня” (2 квітня, о 12:00).

А 3 квітня о 16:00 дорослим пропонують згадати “Як наші діди парубкували”, повідомили у театрі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook