Новини
Суспільство

На Шепетівщині попрощалися із загиблим добровольцем

У Білогірській громаді Шепетівського району вчора, 30 березня, провели в останню путь Віктора Горлачука, уродженця смт Білогір’я, добровольця, який віддав своє життя за Україну, під час бою з російськими окупантами. Сьогодні у громаді зустрічатимуть тіло ще одного загиблого воїна.

Віктор Горлачук пішов воювати з ворогом у перші дні війни. Брав участь разом з побратимами у боях за Миколаївщину. Завдяки героїзму військових область вдалося відстояти, проте за це декому з бійців довелося заплатити життям. Серед загиблих був і мешканець Білогір’я.

Попрощатися з Віктором Горлачуком, який загинув 23 березня в боях за Снігурівку, Баштанського району, у Білогір’ї прийшли десятки людей.

Сьогодні ж у громаді зустрічатимуть ще одного бійця небесного полку зустрічатимуться у Білогірській громаді сьогодні, 31 березня.

Загинув уродженець села Держаки Сергій Потриденний. Живий коридор в знак шани та пам’яті захиснику організовується сьогодні о 10:30 на в’їзді в Білогір’я (“перехрестя Марунича”), – повідомили у селищній раді

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook