Новини
Надзвичайні події

У Шепетівці завдали ракетного удару по промисловому об’єкту

Ще одного ракетного удару по території Хмельницької області російські війська завдали сьогодні, 2 квітня. Внаслідок обстрілу виникла пожежа на одному з підприємств, розташованих у місті Шепетівка. За попередньою інформацією, обійшлося без загиблих та постраждалих.

Про наслідки обстрілу Шепетівки повідомив у зверненні до громади начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

За словами очільника ОВА, місто на Хмельниччині обстріляли близько 17.00 (тривога в області була оголошена о 17.13 – ред.). В результаті обстрілу на промисловому підприємстві у Шепетівці виникла пожежа, яку наразі ліквідовують рятувальники.

На момент ракетного удару на підприємстві перебувало 15 осіб, – повідомив Сергій Гамалій.

До мешканців Шепетівської громади та жителів Хмельницької області начальник ОВА звертався двічі. Перший раз після оголошення тривоги – з проханням утриматися від поширення у соцмережах фото та відео з місця обстрілу. Вдруге – з проханням не поширювати неперевірену інформацію у соцмережах та телеграм-каналах.

Нагадаємо, днями Хмельниччина вже зазнала подвійної ракетної атаки з боку окупантів. В ніч з 29 на 30 березня під ударом опинилися Старокостянтинів та Хмельницький, в результаті чого постраждали кілька об’єктів в обох містах. Наслідки ракетних обстрілів документували правоохоронці. Зібрані матеріали будуть направлені до управління СБУ в Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook