Новини
Суспільство

На Хмельниччині попрощалися з трьома загиблими військовими

Вчора, 2 квітня, з трьома військовими, які боронили свободу України на полях боїв з російськими фашистами, прощалися у Хмельницькому, Теофіполі та Судилкові.

Анатолій Назаренко – педагог, кадровий офіцер, підполковник. Після закінчення військової служби викладав у школі предмет «Захист України». В інституті післядипломної педагогічної освіти ділився знаннями з вчителями.

У перший день війни він прийшов у військкомат, щоб вирушити на захист України. Офіцер 3 окремої танкової бригади, офіцер героїчно загинув під час боїв на Харківщині 28 березня. Внаслідок ворожих обстрілів Анатолій Назаренко отримав чисельні осколкові поранення. Попрощатися з хмельничанином прийшли сотні людей.

З Сергієм Яцухом, який загинув 16 березня на Чернігівщині, попрощалися у Теофіпольській громаді. Напередодні труну з його тілом живим коридором зустрічали сотні людей.

Народився Сергій Яцух у селі Святець. Вищу освіту отримав у Тернопільському національному економічному університеті, працював у Чернігівській митниці. З початком повномасштабного вторгнення росіян пішов захищати країну в лавах ЗСУ.

Панахиду за загиблим відправили священнослужителі у храмі Покрови Пресвятої Богородиці. Поховали бійця з військовими почестями на місцевому кладовищі смт Теофіполь.

У Судилкові провели в останню путь героя російсько-української війни Миколу Печонку. Він загинув 28 березня 2022 року у Запорізькій області. 

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook