Новини
Кримінал

Аферу з житлом, що здається в оренду, провернули на Хмельниччині

На вже відому аферу зі здачею житла, якого не існує, потрапило подружжя з Донеччини, яке шукало прихистку на Хмельниччині. Натрапивши в мережі на повідомлення про будинок, який здається в місті Шепетівка, перерахували завдаток, проте очікуваного житла за вказаною адресою не знайшли.

Попередньо 60-річний мешканець Краматорська Донецької області разом з дружиною планували зупинитися у Хмельницькому. Проте, оскільки в обласному центрі знайти житло досить непросто, почали шукати варіанти в менших містах.

За оголошенням знайшли будинок, який їх влаштовував, у Шепетівці. Зв’язалися з “орендодавцем”, домовився та перерахував тисячу гривень завдатку. Прибувши на місце, виявили, що за вказаною в оголошенні адресою розташоване підприємство. Тож залишилися і без житла, і без грошей. Зв’язок з особою, яка здавала “будинок”, звісно ж, увірвався.

За фактом шахрайства відкрите кримінальне провадження. Правоохоронці Шепетівщини намагаються встановити особу (або особи) аферистів, які наживаються на чужій біді під час війни.

А краматорчанам вдалося таки знайти житло у Шепетівці, повідомили у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook