Новини
Інфраструктура

Газівники вдячні: понад 67% жителів Хмельниччини під час війни сплатили за блакитне паливо

Протягом березня 2022 року 276,7 тис побутових клієнтів «Хмельницькгаз Збуту», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», розрахувалися за спожите блакитне паливо. А це 67,7% усіх споживачів компанії.

У «Хмельницькгаз Збуті» щиро вдячні подолянам, які сумлінно сплатили за надані послуги. Адже оплата комірного українцями – не лише виконання власних договірних зобов’язань, а й “дякую” трудовим колективам постачальників комунальних послуг та їх родинам. Ба більше, це також внесок громадян в оборону свого села чи міста та реальна допомога державі під час російської збройної агресії.

Попри війну, минулого місяця найкращий рівень розрахунків продемонстрували жителі села Берегелі, що на Старокостянтинівщині. За це у компанії висловлюють їм окрему подяку. Водночас, найгірше оплачували рахунки за газ у селі Конотоп, що на Шепетівщині.

Серед міст регіону за фінансовою дисципліною лідирували Кам’янець-Подільський та, всупереч ракетним ударам, військово-авіаційний Старокостянтинів. Найнижчі результати мали Красилів та Дунаївці.

Проти березня минулого року рівень оплати за спожитий газ на теренах області впав на 16%. Нині сукупний борг населення перед ТОВ “Хмельницькгаз Збут” складає майже пів мільярда грн.

Втім, під час воєнного стану в компанії не припиняють постачання блакитного палива боржникам і не стягують штрафи за невчасні платежі. Адже розуміють, що багато українців опинилися у складних життєвих обставинах і наразі не можуть сплатити за отримані послуги. Однак краянам, що мають можливість, слід сумлінно розраховуватися за спожите, підтримуючи у такий спосіб комунальну сферу та забезпечуючи надійний економічний тил.

У пресслужбі постачальника інформують, що безпечно та без комісії сплатити за енергоресурс клієнтам “Хмельницькгаз Збуту” допоможуть сучасні онлайн-сервіси: 

Нагадаємо, прострочена понад три місяці заборгованість за комунальні послуги на суму більш ніж 680 гривень може стати причиною скасування субсидії на наступний опалювальний сезон. Наявність заборгованості аналізуватимуть органи соціального захисту населення вже за місяць – у травні нинішнього року.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook