Новини
Суспільство

Медичний автомобіль отримали військові Хмельниччини від благодійників

Зібрали кошти, замовили, викупили та доставили в Україну автомобіль, який слугуватиме для потреб однієї з військових частин Хмельниччини волонтери від шоубізнесу. Раніше три медичні автівки отримали військовий госпіталь та міська лікарня у Хмельницькому.

Про автомобіль, який придбали для військових завдяки допомозі ГО “Спілка підприємців теле- та кіноіндустрії” розповів під час свого звернення до громади начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Представники спілки, дізнавшись про потреби військових, зуміли досить швидко зібрати необхідну суму коштів, придбати та доставити в область спецтранспорт.

ГО “Спілка підприємців теле- та кіноіндустрії”, яку представляли Ю.Горбунов та М. Чиханцов передала автомобіль швидкої допомоги військовим Хмельниччини. Найближчим часом авто вирушить на фронт. Разом до перемоги!!! – написав на своїй сторінці у Фейсбук начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Раніше у Хмельницькій надійшло ще три автомобілі, які вже стали на службу медичних закладів. Днями у військовий госпіталь передали реанімобіль, який придбали за суттєвої підтримки місцевих меценатів, а раніше Хмельницька міська лікарня отримала два автомобілі “швидкої”, один з яких придбали в Італії, інший – надіслали у подарунок з міста-побратима Чеханова.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook