Новини
Суспільство

На Кам’янеччині покарають безвідповідальну матір, яка залишила дітей подрузі

Більше, ніж на тиждень, віддала двох малолітніх дітей подрузі мешканка села у Кам’янець-Подільському районі і подалася в мандри. Грошей на утримання дітей не залишила, тож зрештою тимчасова “опікунка” була змушена звернутися до поліції. Тепер родина перебуватиме під жорстким контролем правоохоронців. Не виключено, що дітей у жінки можуть вилучити.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, безвідповідальна матір у Кам’янці намагалася влаштувати особисте життя, тож, аби діти (9-місячний хлопчик та 9-річна дівчинка) не заважали, тимчасово віддала їх під нагляд подруги. Чим подруга їх годуватиме, не переймалася. На зв’язок протягом тижня не виходила.

Всього у жінки четверо дітей, проте щодо однієї вона вже позбавлена батьківських прав. Інша ж дитина наразі гостює в біологічного батька.

Ювенальні поліцейські, яких викликали на місце події, досить оперативно знайшли горе-матір. Приїхавши додому для спілкування з правоохоронцями, жінка була незадоволена тим, що її змусили порушити свої плани та займатися проблемами власних дітей.

На селянку склали протокол про адміністративне правопорушення. Покарання для неї обере суд. Якщо й надалі жінка буде неналежним чином дбати про дітей, їх у неї можуть вилучити.


Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook