Новини
ДТП

Неподалік Хмельницького автомобіль переселенців врізався в блокпост

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася у Хмельницькому районі, травмувалася пасажирка – мешканка Харкова. Водій, також харків’янин, не постраждав. Серйозних травм також зазнала одна з тварин, які перебували в машині під час ДТП.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, дорожньо-транспортна пригода неподалік села Мацьківці, що на території Шаровечківської сільської тергромади, сталася вчора, 11 квітня, близько опівдня.

Водій Volkswagen Beetle, 60-річний харків’янин, проїжджаючи блокпост, врізався в бетонну конструкцію. Внаслідок ДТП травму отримала 61-річна пасажирка автомобіля. Її госпіталізували в обласну лікарню.

Також, як розповіли хмельницькі зоозахисники, в машині перебувало дві собаки та кілька котів. Одна з собак після ДТП втекла, проте згодом повернулася до машини, інша отримала серйозну травму хребта. Коти, які були у переносках, не постраждали. Наразі тварини, крім травмованої, перебувають у волонтерів. Згодом їх мають забрати родичі людей, які потрапили у ДТП.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження. Обставини автопригоди встановлюють поліцейські.

Нагадаємо, на Хмельниччині триває демонтаж блокпостів, встановлених без погодження з військовою комендатурою. Про це вчора у своєму телеграм-каналі розповів начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій. Водіям же, які рухаються територією області, вкотре нагадують про необхідність бути уважними на дорогах та дотримуватися правил дорожнього руху.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook