Новини
Інфраструктура

Дорожники Хмельниччини “латають” малі автошляхи та готуються до толоки

На автошляхах області тривають ремонти, які здійснюють працівники Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області, аби забезпечити безперебійний рух транспорту та доставки вантажів фермерам, військовим та мешканцям звільнених територій. У вихідні на дорогах планують влаштувати велике весняне прибирання. Допомогти дорожникам можуть всі мешканці області.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг, через ямковий ремонт, що наразі триває на деяких дорогах області, можливі незначні ускладнення у русі транспорту.

З огляду на безпеку, точні локації місць ремонту у САД не називають, тож водіям радять бути уважними та дотримуватися правил дорожнього руху на всіх автошляхах області. Особливо обережними потрібно бути поблизу великогабаритної техніки.

Дбають дорожники також про чистоту узбіч автошляхів, тож у вихідні планують провести велику толоку на дорогах Хмельниччини.

Долучитися до прибирання можуть всі охочі. Слідкуйте за оновленнями на сторінці,повідомили у САД у Хмельницькій області.

Нагадаємо, на мосту через річку Вовк у Летичеві закінчили асфальтувати правий прогін. Рух транспорту селищем все ще ускладнений через ямковий ремонт шляхів на його території.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook