Новини
Бізнес

У Хмельницькому відмовилися від Великоднього ярмарку

У владі кажуть: сприяти створенню великих скупчень людей в умовах війни – недоречно та небезпечно. А готуватися до Великодня хмельничанам та гостям міста пропонують на продовольчих ярмарках, які влаштовують щовихідних у різних мікрорайонах обласного центру.

Як пояснили в управлінні торгівлі Хмельницької міської ради, як і в попередні роки до Великоднього ярмарку цього року теж готувалися – активно та завчасно. Навіть попри обмеження, спричинені коронавірусом, його планували таки провести, з дотриманням усіх потрібних вимог  карантину. Проте після початку війни проти України, проведення Великоднього ярмарку в його звичному форматі стало неможливим.

Тож єдиний вихід для хмельничан під час воєнного стану – купувати продукти та необхідну атрибутику для одного з найбільших християнських свят на локальних ярмарках у мікрорайонах. Нагадаємо, у Хмельницькому такі ярмарки вже провели у Гречанах, Раковому, на Озерній, у Південно-Західному мікрорайоні та на Заріччі. Там хмельничани купували здебільшого найнеобхідніші продукти, а власники присадибних ділянок запасалися саджанцями.

Відео: МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook