Новини
Суспільство

Медаль спортсмена-рекордсмена з Хмельниччини продали на аукціоні за 28 тисяч гривень

Протягом тижня за виставлену на благодійний аукціон медаль 79-річного ветерана спорту з села Маків можна було поторгуватися, запропонувавши найвищу ціну. Сьогодні підсумки торгів оприлюднили у пресслужбі Хмельницької ОДА. Отримані за лот кошти підуть на лікування поранених українських бійців.

Стартову ціну для медалі за встановлення світового рекорду з занесенням у Книгу рекордів Гіннеса від майстра спорту міжнародного класу з гирьового спорту, ветерана спорту, мешканця села Маків Володимира Копичинського встановили на рівні 25 тисяч гривень.

Зазначалося, що переможцем аукціону стане той, хто запропонує найвищу ставку станом на 12.00 годину 18 квітня 2022 року.

Також вказувалося, що переможець протягом доби має перерахувати кошти на рахунок благодійної організації “Захисти Хмельниччину”. Після цього він отримає у власність саму медаль та підтверджуючі сертифікати.

Як повідомили сьогодні у пресслужбі Хмельницької ОДА, переміг в благодійному аукціоні з пропозицією 28 000 гривень Олександр Гуліцький (Oleksandr Hulitskiy).

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook