Новини
Політика

На сесії у Кам’янці розподілили кошти та ініціювали перейменування вулиць

На 18 сесію Кам’янець-Подільської міської ради, яка відбулася вчора, 19 квітня, з’явилися 28 депутатів. Передувало пленарному засіданню зібрання голів фракцій. За словами міського голови Михайла Посітка, за запропоновані депутатам рішення міські обранці голосували майже одноголосно.

Під час сесій розглядали як фінансові, так і політичні питання. Так, зокрема, у міському бюджеті передбачили кошти на такі витрати:

  • ремонт ліфтів – 500 тисяч гривень
  • для територіальної оборони на придбання автомобілів виділили 1 мільйон із загалом запланованих з 6 мільйонів
  • на придбання продуктів для харчування переселенців і на заробітну плату кухарям, які готують для них обіди, – 850 тисяч гривень

Не оминули увагою депутати й актуальну наразі тему – перейменування вулиць, аби нарешті позбутися радянського минулого. Тож рішенням сесії затвердили склад топонімічної комісії, що дасть змогу взятися за питання перейменування вулиць міста і сіл.

Також підтримали наші підприємства, виділили матеріальну допомогу потребуючим, збільшили розмір допомоги на поховання. Дякую депутатам, що в такий нелегкий для країни час виявили державницьку позицію,написав на своїй сторінці у Фейсбук міський голова.

Нагадаємо, у Великодні вихідні в Кам’янці комунальні автобуси возитимуть пасажирів безплатно

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook