Новини
Погода

Прогноз на 21 квітня: на Хмельниччині цілий день буде йти дощ

Десь дрібніший, десь дуже сильний – дощ у четвер, 21 квітня, за прогнозами синоптиків поливатиме Хмельниччину  протягом усього дня. Температура повітря після дводенних нічних заморозків також не тішитиме високими градусами, і так буде щонайменше два дні. Лише з вихідних стане відчутно тепліше. Такі ж прогнози робить Хмельницький центр з гідрометеорології: завтра по області буде хмарно, вночі невеликий дощ, вдень помірний дощ. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 1-6° тепла, вдень 5-10° тепла.

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Увесь день йтиме дощ і до вечора він досягне найбільшої сили. Температура повітря вранці +5, вдень +7, ввечері +6.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Увесь день йтиме дощ, який до вечора може посилитися. Температура повітря вранці +4, вдень +9, ввечері +8.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Вранішній дрібний дощ удень посилиться і продовжуватиме йти до самого вечора. Температура повітря вранці +4, вдень +7, увечері +6.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook