Новини
Інфраструктура

Два потяги до Польщі курсуватимуть через Хмельницький

Потяги з Києва до Перемишля почали курсувати вчора, 20 квітня. Обидва мають зупинку у Хмельницькому, тож хмельничани та гості міста, які мають намір вирушити до Польщі, можуть скористатися новими комфортабельними поїздами.

За інформацією Укрзалізниці, йдеться про потяги №№ 715 (ранковий) та 705 (вечірній).

Зі столиці вечірній потяг 705 вирушає о 17.00, до Хмельницького прибуває о 22.26, стоянка 2 хвилини. До Перемишля прибуває о 5 ранку.

Ранковий потяг 715 з Києва рушає о 08.30, до Хмельницького прибуває о 13.21, стоянка також 2 хвилини. До Перемишля прибуває о 19.37.

Також у пресслужбі Укрзалізниці повідомили, що на станції Перемишль організована хабова пересадка на поїзди до Кракова, Берліна та Праги. Після прибуття до Перемишля пасажири з мінімальним часом очікування зможуть пересісти на:

  • 05:50 – Перемишль – Краків;
  • 07:07 – Перемишль – Берлін;
  • 07:22 – Перемишль – Прага.

Також у залізничників нагадують, що квитки 2-го класу на поїзди TLK та IC безплатні для українців, які перетнули кордон між Україною та Польщею з 24 лютого та належать до таких груп:

  • діти до 18 років;
  • жінки;
  • чоловіки старше 60 років;
  • чоловіки від 18 до 60 років з інвалідністю.

Посадка в польські поїзди – за заздалегідь отриманими в касі  безплатними квитками, які видаються за умови пред’явлення закордонного паспорта громадянина України, або проїздного документа від Укрзалізниці на поїзд до Польщі, або Повідомлення про присвоєння номеру PESEL разом з будь-яким іншим документом, що посвідчує особу,повідомили в “Укрзалізниці”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook