Новини
Інфраструктура

Перехрестя зі значними пошкодженнями покриття ремонтують у Хмельницькому

У мікрорайоні Ракове в обласному центрі від учора, 20 квітня, взялися ремонтувати одне з найпроблемніших перехресть. Роботи на дорозі тривають протягом робочого дня, що трохи ускладнює життя автомобілістам. На найактуальніші запитання щодо ремонту саме цього перехрестя, а також про перспективи покращення інфраструктури міста взагалі на випередження відповів директор департаменту інфраструктури міста.

На своїй сторінці у Фейсбук заступник міського голови – директор ДІМ Василь Новачок написав:

Зробили трішки незручності мешканцям Ракове, але сподіваюсь нас пробачать. Ремонтуємо перехрестя Чорновола – Довженка. ця ділянка дороги мала значні пошкодження – тріщини, ямковість, напливи, тож ремонту чекала давно.

Також посадовець зазначив: попри війну, сезон ремонтів у місті стартував, проте буде їх цього року набагато менше, ніж планувалося. Так, доведеться відмовитися від капітальних ремонтів, значно менше буде тротуарів, не буде велодоріжок, до мінімуму буде зведено ремонт дворів.

Крім того, випереджаючи можливі запитання хмельничан, Василь Новачок озвучив їх сам та сам же на них і відповів.

“Для чого той асфальт, краще на армію віддайте”. Згоден, армія зараз понад усе, тому на потреби армії з міського бюджету перераховано вже десятки мільйонів. Але економічна активність має підтримуватися, на комунальних підприємствах працюють люди, вони мають отримати зарплату, сплатити з неї податки, витратити ті кошти на власні потреби, таким чином, даючи можливість працювати іншим.

“Такі затори, чому вночі не робите?” Вночі комендантська година, проводити роботи вночі заборонено.

“Чому працюєте в годину пік? Можна ж вибрати час коли машин немає” Працюємо зранку і до вечора, тому що таке перехрестя потрібно робити без перерви, аби досягнути хорошої якості покриття.

Нагадаємо, на автошляхах Хмельниччини також тривають планові ремонти доріг територіального та державного значення. В амбітні плани дорожників війна теж внесла свої корективи, проте найнеобхідніші для безпеки учасників руху роботи виконуються.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook