Новини
Погода

Прогноз на 22 квітня: на Хмельниччині – знову дощ

Дощ, який почав «вмивати» Хмельниччину у Чистий четвер, не припиниться і в Страсну п’ятницю. Синоптики прогнозують завтра, 22 квітня, дрібні та сильні опади по всій території області. Температура повітря має трохи підвищитися, і надалі холодніше вже не буде. Принаймні, Великдень обіцяють теплим, а понеділок після свята – і зовсім «гарячим».

Хмельницький центр з гідрометеорології про погоду інформує так: в області буде знову хмарно, вночі – дощ, вдень – невеликий дощ. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 3-8° тепла, вдень 12-17° тепла.

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Ввечері сильний дощ, який йтиме майже весь день, поступово слабнучи, припиниться. Температура повітря вранці +6, вдень +11, ввечері +10.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Вночі йтиме дощ, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися. Температура повітря вранці +7, вдень +15, ввечері +12.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Сильний дощ буде йти весь день, лише під вечір він дещо втихне, а потім і зовсім припиниться. Температура повітря вранці +4, вдень +9, увечері +9.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook