Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому гасили пожежу на автомийці (ФОТО)

Займання у приміщенні автомийки, розташованої на вулиці Трудовій у Хмельницькому, сталося сьогодні, 21 квітня, вранці. За словами рятувальників, пожежа могла виникнути через несправності електромережі. Обійшлося без постраждалих, збитків завдано майну швейного цеху, який орендує одне з приміщень у будівлі.

Про пожежу хмельничани повідомили у соцмережах, виклавши відео з місця події – з задимленим та частково у вогні приміщенням та пожежними автомобілями поруч.

Згодом подію прокоментували рятувальники. Пожежа виникла на 60 квадратних метрах площі на другому поверсі будівлі автомийки – у приміщеннях, які орендує швейний цех. Ймовірна причина пожежі – замикання електромережі, що сталося в момент, коли працівники цеху увімкнули обладнання на початку робочого дня.

На місці пожежі працювали два десятки рятувальників та 5 спецавтомобілів. Завдяки оперативній роботі надзвичайників вдалося врятували від ймовірного займання і саму автомийку, і магазин, розташований у цьому ж приміщенні на першому поверсі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook