Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині відбудовують табір для реабілітації дітей-переселенців

Про ініціативу з відбудови одного з дитячих таборів на Хмельниччині написав на своїй сторінці у Фейсбук один з депутатів Маріупольської районної ради, якому вдалося виїхати з пекла на півдні України. Долучитися до роботи з відновлення одного з корпусів санаторію чоловік закликає мешканців Маріуполя та Донецька.

Як повідомив Юрій Давиденко, депутат Маріупольської райради, роботи з відбудови будівель у таборі мають бути завершені до початку червня. Тож наразі на будівництві дуже потрібні фахівці різних спеціальностей.

Ми відбудовуємо дитячий табір (Хмельницька область) для реабілітації дітей. Це потрібно зробити до початку червня. Маріупольці, донеччани – потрібні електрики, сантехніки та будівельники для відновлення одного корпусу. Хто з вас шукає житло, та готовий переїхати (з сім’єю) на півтора місяця на реабілітацію до лісу та працювати на благо дітей, пишіть. Вже готові селити. Їжа, комунальні послуги – за наші кошти. Також гарантуємо дозвілля, психологічну підтримку, допомогу в оформленні матеріальної допомоги,написав депутат.

Відповідаючи на запитання у коментарях, депутат уточнив, що наразі йдеться про відбудову одного з корпусів, тож потрібні фахівці будівельних спеціальностей, яким пропонують роботу, житло та харчування на час роботи. Після відновлення табору там відбуватиметься реабілітація дітей – внутрішньо-переміщених осіб.

Подати заявку на роботу з відбудови табору можна за формою: https://forms.gle/bdoVAdQRzUfPqQyB6

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook