Новини
Погода

Прогноз на 23 квітня: напередодні Великодня мешканцям Хмельниччини знову обіцяють дощі

Третій день поспіль на Хмельниччині буде похмуро і вогко. Дощі, щоправда, на надто сильні, знову прогнозують по всій території області. На Великдень опадів поки що не передбачається, а от напередодні вранці та ввечері на вулицю краще без потреби не виходити.

Хмельницький центр з гідрометеорології про погоду інформує так: 23 квітня в області буде хмарно. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 4-9° тепла, вдень 9-14° тепла.

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Дрібний дощ йтиме вночі, але ще до приходу ранку він повинен закінчитися. У другій половині дня відновиться з більшою силою і йтиме до пізнього вечора. Температура повітря вранці +8, вдень +12, ввечері +8.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Дощ, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора повинен послабшати.  Температура повітря вранці +9, вдень +14, ввечері +10.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Вранці очікується сильний дощ. Після обіду він послабшає, але буде продовжувати йти до пізнього вечора.  Температура повітря вранці +8, вдень +9, увечері +8.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook