Новини
Погода

Прогноз на 24 квітня: на Хмельниччині знову прогнозують заморозки

На Великдень за прогнозами синоптиків погода на Хмельниччині має бути кращою, ніж напередодні. Принаймні, повітря має бути дещо теплішим, особливо на півдні області. Проте це не врятує від легкого відчуття морозу вночі – синоптичні сайти прогнозують до 1 градусу зі знаком мінус. Але оскільки комендантську годину на Хмельниччині не скасували, то вдома буде в будь-якому випадку тепліше, ніж на вулиці або біля церкви.

Хмельницький центр з гідрометеорології про погоду інформує так: у Хмельницькій області протягом дня очікується мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 0-5° тепла, заморозки на поверхні ґрунту та місцями у повітрі 0-3°,  вдень 15-20° тепла.

У Хмельницькому хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів. Температура повітря вранці +8, вдень +16, ввечері +13.

Вдень у Кам’янці-Подільському очікується хмарність, незважаючи на те, що ранок та вечір обіцяють бути ясними. Без опадів. Температура повітря вранці +8, вдень +17, ввечері +15.

Ясна погода буде триматися у Шепетівці впевнено, вдень можлива недовга окупація неба хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +7, вдень +15, увечері +12.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook