Новини
Нетішинська міська

У Нетішині запровадили додаткові обмеження щодо продажу алкоголю

Від сьогодні, 23 квітня, на території Хмельниччини дозволено продавати міцний алкоголь. Торгувати спиртним можна у певні години як у закладах торгівлі, так і в закладах ресторанного типу. Разом з тим у громадах області рішеннями місцевої влади запроваджують і додаткові обмеження, які мають на меті тримати безпекову ситуацію в населених пунктах під контролем.

Так, в області понад місяць діє заборона на продаж алкогольних виробів (навіть пива) людям у військовій формі. Аж до закриття торгових точок, попередив свого часу підприємців начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Після того, як заборону на продаж алкоголю скасували, нагадати про такі обмеження вирішили, зокрема, у Нетішині, узаконивши це рішення та супроводивши відповідним документом. На території всієї тергромади на період дії воєнного стану від учора, 22 квітня, міський голова Нетішина Олександр Супрунюк своїм розпорядженням офіційно заборонив продавати у магазинах та ресторанних закладах спиртні напої особам у військовій формі або тим, хто має інші ознаки розрізнення представників силових структур, тероборони та добровольчих формувань тергромади.

Разом з тим, міський голова схвально відгукнувся про бойових офіцерів, які прийняли такі рішення на місцях ще до того, як про це заявили з владних кабінетів.

Нагадаємо, на Хмельниччині у Великодню ніч діятиме комендантська година, яку раніше планували тимчасово скасувати. Зробили це через можливі загрози з боку ворога, для якого немає нічого святого.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook