Новини
Кримінал

На Шепетівщині зупинили водія, який вдруге сів за кермо нетверезим

Вдруге протягом року правоохоронці Хмельниччини зупинили водія, який перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. За вчинене правопорушення на водія-рецидивіста, у випадку визнання його винним у суді, може чекати досить суворе та фінансово важке покарання – заборона на керування автомобілем та штраф у сумі майже 55 тисяч гривень.

Зупинили водія, який порушив правила дорожнього руху, поліцейські офіцери на території Плужненської тергромади, що на Ізяславщині. Перевіряючи документи порушника, правоохоронці виявили, що водій перебуває у нетверезому стані, до того ж не має права керувати транспортом через відсутність відповідних документів. З’ясувалося до всього, що таке порушення на рахунку водія – не перше. Протягом року його вже притягували до відповідальності за аналогічне порушення.

На порушника склали адміністративні протоколи та винесли постанову про адміністративне правопорушення. Як повідомили у поліції Хмельницької області, у випадку визнання водія винним у суді, йому загрожує два штрафи:

  • 20 400 гривень – за керування транспортним засобом особою, що позбавлена такого права;
  • 34 тисячі гривень – за водіння у стані сп’яніння, вчинене повторно.

Також чоловіка можуть позбавити права керування транспортними засобами на 3 роки.

Автівку у водія тимчасово вилучили.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook